Blog | VVD start genocide tegen de Zeemeeuw

Dat er extremisten in en rond Irak lopen is voor niemand meer nieuws. Dat ze hun huis in en rond Europa en ook in Nederland hebben wisten we ook al. Dat dit soort lui ook in de politiek zit is dan wellicht ook niet schokkend meer.

Extremisten, je hebt ze in alle soorten en maten. De een eet graag overal mayonaise bij en de ander maakt graag kinderen van kant omdat ze zwart haar hebben. Omdat oorlog en geweld toch al ‘in’ zijn de laatste tijd. Vond de VVD het nodig om haar irritaties en haat te uiten. Opgekropte frustraties richting Nederlands grootste vogel, de Zeemeeuw. Overlast is de voornaamste reden, en eigenlijk moeten ze daarom gewoon afgemaakt worden, massaal. Vergassen. Genocide. Kop op een stokje.

Die gedachten hebben die waus-cadetten van de islamitische staat (IS) ook. Die christenen en … zijn ongelofelijk irritant. Ze willen zich niet onderwerpen aan wat wij graag willen zien. Dus laten we ze gewoon allemaal afmaken. Kop eraf, verkrachting, iedereen die niet luistert en zich niet onderwerpt aan ons ideaal beeld gaat eraan. Kop op een stokje.

Zeemeeuwen kunnen best intimiderend zijn, dat snap ik. Maar dat deze beesten zo zijn ligt voornamelijk aan onszelf. Ze plunderen vuilniszaken leeg, in de kustgebieden roven ze het eten van je bord en dan zijn ze er ook nog in een enorm aantal. Wat de nodige shit met zich meebrengt. Letterlijk.Als wij allemaal gewoon eens netjes onze rotzooi opruimen en de gemeente zorgt voor ondergrondse containers (wat sowieso beter is dan los zwerend vuil op straat) dan hebben die beesten ook niets om voor te komen. En nemen zij hun broertje en zusjes ook niet mee. Na verloop van tijd gaan die beesten een andere plek zoeken.

Wij flikkeren onze zooi op de grond, geven die beesten een patatje of een visje. Leuk allemaal maar dan moet je ook niet zeuren dat er ineens zoveel zijn nu ze ’t vreten van je bord halen. Natuurlijk komen er meer en gaan ze nooit meer weg. Waarom zouden ze? Eten in overvloed.

Het is biologisch gezien logisch dat die Zeemeeuwen ons terroriseren. Waar eten is zijn beesten die ’t komen opeten. Scheveningen is het koraalrif voor de zeemeeuwen. Maar om dan die beesten gelijk af te schieten of te vergassen gaat mij dan weer te ver. Als je je buurman irritant vindt en zijn familie ook, zullen we die dan ook allemaal kapot schieten? Gezellige boel wordt ’t hier dan. Of zullen we ons gelijk maar aansluiten bij de islamitische staat?

Kijk eens naar jezelf. Daar begint de ellende namelijk.

En nu ga ik naar buiten want er zit er weer eentje in mijn vuilniszak te rauzen.


Heb je nog opmerkingen of vragen? Je kunt ze in de box hieronder of op het forum kwijt.