Blog | Rusland stuurt alle homo’s met de Arctic Sunrise naar de Noordpool

Typisch Nederlands. Commentaar geven op anderen maar zelf geen haar beter zijn. Ons kleine kikkerlandje versus Goliath, genaamd ‘Rusland’.

Die Russen, ik begrijp ze wel. Het nietige, maar eeuwig tolerante Nederland komt Rusland even de les lezen. Jaaa, want wij hebben het allemaal goed voor elkaar! Ahum. Vriendschapsjaar of geen vriendschapsjaar. In Rusland is men tegen homo’s, heel vervelend voor de homo’s in Rusland maar dat moeten die homo’s in hun eigen land oplossen. Een gedragsverandering komt vanzelf zodra het meer en meer word geaccepteerd in de maatschappij, ongeacht of het door de regering word aangemoedigd of niet. De homo revolutie duurt daar gewoon wat langer, forceren werkt averechts.

Het Nederlandse volk is al jaren een van de voorlopers als het gaat om ‘homo-rechten’. Maar dat wil nog niet zeggen dat wij andere landen moeten opleggen of boycotten omdat zij er daar anders over denken. Dat gedrag is namelijk precies waar die homo’s in Rusland ook last van hebben, niet het goede voorbeeld dus. Natuurlijk is het voor die homo’s fijn dat ze zich niet meer hoeven te verstoppen, maar denk jij dat Rusland zich iets aantrekt van 500 mensen op de Dam? Een land dat maar liefst 460x groter is dan Nederland interesseert het geen reet wat wij vinden. Niet dat je bang moet zijn voor iemand die groter is.. wat ik wil zeggen is, respecteer elkaars normen en waarden en praat er normaal over met elkaar.

 


Greenpeace

Afgelopen Augustus vaart de Arctic Sunrise (schip van Greenpeace) langs de kust van Rusland. Rusland verzoekt Arctic Sunrise om dit niet te doen. De waarschuwingen worden genegeerd en Greenpeace gaat natuurlijk gewoon door met wat het ging doen. (Wat overigens goed is, want olieboringen in het noordelijke Pool gebied is stout! En niet goed voor moeder Natuur). Uiteindelijk wordt Arctic Sunrise in beslag genomen en de 30 bemanningsleden gaan de bak in onder het mom ‘Piraterij’. Heel Nederland slaat op hol, want er zitten 2 Nederlanders op het schip wat onder Nederlandse vlag vaart.

Volgens mij weet je al van te voren dat wanneer je bij Greenpeace werkt en je doet mee met dergelijke demonstraties, je risico loopt dat je iets overkomt. Iets waar Nederland iets van kan leren als land, regels zijn regels, als Rusland zegt dat je niet langs de Noordkust mag varen dan zal dat ook vast niet mogen en worden geaccepteerd. Je kan de klok er op gelijk zetten dat er maatregelen worden getroffen of dit nu volgens de Russisch wet mag of niet.

Ik begrijp wel dat Rusland de pleuris heeft aan Nederland. Laat de Nederlandse regering zich eens met zich zelf bemoeien en zorgen dat IN Nederland alles goed geregeld is. Als dat niet lukt kan je altijd nog bij Greenpeace gaan werken en gaan varen voor de Russische kust met al je ‘goede intenties’ en je ontdoen van alle ellende die je in Nederland achter laat. Dan zit je in ieder geval niet je zaken te vullen over de rug van het volk.

Als het aan Rusland ligt dan sturen ze alle homo’s met de Arctic Sunrise naar de Noordpool en bezetten ze het bemoeizame kikkerlandje Nederland. De Nederlandse regering vind toch alles prima zolang we maar aardig gevonden worden. En anders hebben we altijd nog onze JSF in de startblokken staan.

привет всем (de groeten allemaal)

 


Heb je nog opmerkingen of vragen? Je kunt ze in de box hieronder of op het forum kwijt.