Blog | Wintersport video! Hochzillertal 2014!

Deze trip heeft ons dit jaar gebracht in Gerlos, Mayrhofen, Zillertal Arena en Hochzillertal. Allemaal fantastische plaatsen met schitterende pisten. Waarvan Mayrhofen natuurlijk wel snowboard-walhalla is van jong-snowboardend-Nederland. Op de berg van Mayrhofen ligt centraal één groot funpark. Ramps, Ramps, Ramps, gigantische monster Ramps. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe de helden de allerlei tricks uit halen. Onrealistisch bijna als je ze voorbij ziet vliegen. Alleen dat al is een reden om een keer naar Mayrhofen te gaan.

Gerlos en Zillertal Arena moeten het vooral hebben van de brede pisten en super uitzichten. Plak er een mooie blauwe hemel en een lekker zonnetje bij en je hebt beelden zoals in de video. Ideeal dus. Een groot feest!

Naarmate de jaren voorbij gaan leert iedereen ook steeds beter snowboarden. Dus dit jaar zijn er niet zoveel bloopers vastgelegd, alhoewel.. ;-) Kijk nu maar naar de kleine greep van de 5 uur beeld materiaal. Het nummer wat je hoort is van Lucius. Genaamd : Until we get there. Lekker nummertje.

PS. Deze video is niet terug te vinden op Youtube.


Heb je nog opmerkingen of vragen? Je kunt ze in de box hieronder of op het forum kwijt.