Blog | Wintersport 2012 – 2013

Het nieuwe wintersport seizoen staat voor de deur. Waarschijnlijk ben ik ook niet de enige die staat te springen om naar de bergen te gaan dus vandaar nog even een reviewtje over het afgelopen jaar.

Kaltenbach / Hochzillertal

Afgelopen februari (2012) ben ik 1 week in Zillertal arena / Hochzillertal geweest. Schitterend weer maar wel veel sneeuw. Een Fantastisch gebied, met een hoofdletter F. Mooie brede pistes voor de familie en kinderen. De mooie afgelegen gebieden en zelfs een freeride area en fun-park voor de gevorderde en de durfal. Ja hier is genoeg te doen voor een ieder, met ruim 180km aan pistes is er genoeg variatie aanwezig om het een leuke vakantie te maken.

Gerlos

Als je dan toch in in buurt bent van Kaltenbach / hochzillertal, breng dan ook een bezoek naar Gerlos. In Gerlos kan je natuulijk ook prima skieen en snowboarden. Maar wat daar echt geweldig is is de roddelbaan. In Gerlos ligt een 7,5km lange roddelbaan waar je met een slee van af snelt. Er zijn verschillende sleeën beschikbaar, van kinderslee tot de formule 1 slee. Je begrijpt natuurlijk wel welk ik dit jaar ga nemen. Echt een leuk dagje uit, even van de drukke piste af. Echt een aanrader!

Natuurlijk ben ik daar dit jaar ook weer te vinden met nieuwe mensen en nieuwe gezichten. Ik heb er enorm veel zin in. En om alvast een beeld te geven hoe het er vorig jaar was, raad ik je aan om naar de onderstaande filmpjes te kijken, wel in HD natuurlijk.


Heb je nog opmerkingen of vragen? Je kunt ze in de box hieronder of op het forum kwijt.